Algemene Voorwaarden

These are my terms & conditions in the Dutch language, as required by Dutch law and financial institutions.

— VOORWAARDEN —

Er is sprake van een overeenkomst als door de koper (klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (Lily Razz) om een of meerdere producten te leveren. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten.

De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van LilyRazz.

Identiteit van de ondernemer
Naam ondernemer: A. Z. Slothouwer
Vestigingsplaats: Broek op Langedijk
E-mailadres: info@lilyrazz.nl
Telefoonnummer: 06-52635797
KvK-nummer: 63639157
BTW# NL128666407B01
Rekeningnummer: NL26INGB0006917592

 

— LEVERING —
Lily Razz draagt zorg voor een correcte levering van de producten, en levert binnen 30 dagen. Indien Lily Razz niet kan leveren binnen 30 dagen, heeft de klant het recht om de order kosteloos te cancelen.
Lily Razz behoudt zich het recht de koopovereenkomst te ontbinden als klant zich niet aan de voorwaarden houdt.
De voorraad staat vermeld bij ieder product.
Verzending vind plaats indien op voorraad binnen 3-5 werkdagen.

 

— CUSTOM ITEMS VS. KANT&KLAAR —
Check een listing goed of het product kant&klaar is en klaar om verzonden te kunnen worden, of dat een product nog gemaakt moet worden na bestelling.

Beiden zijn handgemaakt maar een kant&klaar product is klaar om verzonden te worden terwijl custom items in 10 tot 14 dagen  worden gemaakt.

Het product is kant&klaar en klaar voor verzending indien deze afbeelding erbij staat:

 

 

 

 

— VERZENDING —
Producten worden verzonden via PostNL zodra de betaling is ontvangen.
Lily Razz garandeert dat de bestellingen in goede staat verzonden worden en dat aan de verzending veel zorg en aandacht is besteed.
Lily Razz is groen daarom gebruiken we zo veel mogelijk dozen gemaakt van gerecycled karton/papier.
De verzendkosten zijn 3,50 euro – 5,50 euro per bestelling.
We zijn voor de vertragingen bij PostNL niet verantwoordelijk.

 

— PRIJZEN —
Prijzen die op de site staan van Lily Razz zijn vaste prijzen, hierover kan niet onderhandeld worden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten word geen aansprakelijkheid aanvaard.
De prijzen worden vermeld in euro’s incl 21 % btw en zijn exclusief verzendkosten.

 

— PRIVACY POLICY —
Klik hier voor onze privacy policy

 

— BEDENKTIJD —
Kant & klare producten:
Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Indien je het artikel al hebt ontvangen en terugstuurt zonder gebruik, schade of in gesloten verpakking word het bedrag incl. verzendkosten na ontvangst retour gestort binnen 14 dagen.

Custom items:
Producten die gemaakt worden “overeenkomstig de specificaties van de consument” kunnen helaas niet worden geretourneerd.

 

— KLACHTENAFHANDELING —
Lily Razz streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Lily Razz daar graag van op de hoogte gebracht. We kunnen dan samen zoeken naar een passende oplossing. Dit geld ook voor aankopen op de markten waar we staan.
Zonder opgave van reden kan de bestelling binnen 14 werkdagen geretourneerd worden mits de verpakking gesloten is en het artikel ongebruikt.
Na ontvangst van het artikel word het aankoopbedrag incl. verzendkosten binnen 14 dagen retourgestort. De verzendkosten van het retourneren zijn voor de klant.
Artikelen die in opdracht gemaakt zijn en sale artikelen kunnen niet geruild of retourneerd worden.
Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@lilyrazz.com
In geval van schade graag begeleid door relevante fotos. Retourzenden alleen na email in overleg met een akkoord van Lily Razz.

 

— AFBEELDINGEN —
Alle foto’s en afbeeldingen zijn eigendom van Lily Razz. De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.

 

— OVERMACHT—
Lily Razz is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
Onder overmacht word verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestaties door onze leveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mailverkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverden technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers van Lily Razz.